FacebookGoogle+

Агитационната война с купища хартия, а народът живее в немотия

Агитационната война с купища хартия, а народът живее в немотия


Агитационната война започна в страната и масово се пропагандира яко на хартия като печатниците в страната стрижат на партиите парата.

Печатат се книги, флаери, плакати, избори са егати. Днес от Реформаторският Блок един Ром предлага на Витошка ножове и обикаля всички заведения, а ножовете увити в листата на Радан Кънев .


Интерес агитационен подход – така наречената невербална реклама.

Но същият Ром агент се появи на Позитано да докладва на служебният телефон.

И така двойни и тройни агенти днес взимат пари за да пропагандират или да плюят, или да хулят и да хвалят и едва ли не правителства да свалят.

Истината е обаче, че бай мангал направи коментар, че парите им в хартия и е прав във коларите на всички политически партии с купища хартия, а народът живее в немотия.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!