«
»
FacebookGoogle+

Аз вярвам на Румен Радев


Аз вярвам на Румен Радев


НЕЗАВИСИМИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ !
Генерал Румен Радев загуби ли „Нишката на Ариадна”?
Кой вкара Радев в лабиринта на СЕТА ?
Кой вкара Президентът в режим на обяснения, защото ударът по Радев е удар по БСП!
За връзката на Английският физик Майкъл Фарадей и Българската политика !
Все неща за който искам да си поговорим днес !
Независим е Българският президент и такава е самата институция, а тя е с представителни функции, но правомощията на Българският президент не са големи освен в извънредните случаи, когато Чл.100.1 . Президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България.
Да, ние не сме в война !


Решенията в Държавата се взимат от Министерски Съвет и министър-председателя на Републиката, а не от президентът !
Радев бе поставен в режим да обяснява за нещо, което той няма персонална вина !

Нинова обясни, че в кабинета на Румен Радев има само един министър от БСП и всички са хора на Борисов и ГЕРБ, а това си пролича в първият капан, в който вкараха Румен Радев !
Европейската позиция на България по дадени въпроси, спогодби и рамкови договори се взимат от правителството, а не от президента! Защо тогава президента ни трябва да се обяснява за нещо, което е извършил Борисов и то не може да бъде отменено заради поетите ангажименти и дадените гаранции за това, че друг е извършил нещо ???

Тук първият капан на ГЕРБ щракна, а Радев нагази яко до колене !
Всичките негатива са не за него, а за Корнелия Нинова, която ясно и нагледно обясни по БТВ, давайки пример защо Германия може да строи завод в Русия за Мерцедес, а ние не можем да изнасяме краставички за там ?

Защото Германия строи завод там?
А ние не строим консервена фабрика там ?
„Нишката на Ариадна” и Румен Радев за непросветените в Уикипедия, свободната енциклопедия:
„Нишката на Ариадна e способ, описан в древногръцки мит, за ориентиране при сложни обстоятелства. Ариадна връчила на Тезей кълбо вълнена червена прежда, което той размотавал, навлизайки в лабиринта. След като убил Минотавъра, той се върнал до входа, следвайки оставената нишка.

В казуистиката, комбинаториката, културната антропология, логиката, историята, фантастиката и геополитиката, легендата за нишката на Ариадна се използва като метафора ! ”

Фактология на 10.02,2017 със свой указ държавният глава Румен Радев освободи Елена Йончева от длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Други подробности в официалната информация няма. Йончева остана на поста малко повече от две седмици. Дългогодишен журналист, специализиран в отразяването на конфликти по целия свят, тя беше един от хората, които бяха плътно до Румен Радев по време на предизборната кампания.
Ето къде се скъса „Нишката на Ариадна” и Радев остана в лабиринта! Държавният глава не биваше да показва безпомощност, но той само е лице на екип, който взима решения, а президентът само ги съобщава от където следва, че грешката е в щаба, а не в Радев !

Радев няма вина за СЕТА и капанът, в който бе вкаран е срещу БСП, а не срещу него лично !
Обяснителният режим бе под всякаква критика и всяко мънкане и оправдаване води след себе си негативи !
Връзката на Английският физик Майкъл Фарадей с политическата ситуация в момента у нас ?

Фарадей открива електромагнитната индукция, диамагнетизма и закона на електролизата.
Да си представим електоралните единици като малки електрони и тук законите на Фарадей могат да бъдат приложени с пълна сила!
Законите на привличане и отблъскване са напълно приложими в Българската политика !Аз вярвам на Румен Радев

Всяка една партия се опитва да привлече колкото се може повече единици към себе си, но има и такива партии, които се опитват с различни подли и задкулисни номера да отблъснат дадена електорална маса от ядрото на опонентите си като тази електорална маса ще бъде привлечена от тях или ще се раздели в повече от една партия !
В гореописаният случай ние показваме как ГЕРБ чрез мръсна, неетична и подла машинация успяха да объркат и да отблъснат немалко електорални единици от БСП !

Цялата вина за СЕТА се прехвърли на Румен Радев, а когато е взето решението и когато са сложени подписите, когато са правили уговорките за това, когато са прибрани облагите от този престъпен акт срещу България Румен Радев е летял на самолет и е нямал и на понятие, че ще бъде свързан с това по какъвто и да било начин !
И така законите на Фарадей за отблъскването бяха използвани умело от ГЕРБ с помощта на манипулативни медии, дезинформация и преместването на фокусът за едно престъпление извършено от едни на плещите на други !

След десет години подлост ГЕРБ надминаха себе си и доста хора се хванаха, доста електрони сега са разочаровани и блуждаят !
БСП мълчат и с право, защото те нямат вина и не са взимали решения, и не са слагали подписи, не те са казали ДА НА СЕТА и ако сега се оправдават ще седят в общественото пространство като виновни !
Само преди дни Корнелия Нинова ясно и категорично зави, че ще се противопостави на Европа за двойният стандарт и отговорът на Европа не закъсня !

Радев бе ранен а кърви Корнелия !

АЗ ЛИЧНО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ВЯРВАМ НА РУМЕН РАДЕВ !

А щом такива пъклени капани се активират това може да означава само едно, че той е големият трън на розата !Автор: Стефан Пройнов !
Автор: Стефан Пройнов !
Надявам се да не греша, и все пак позициите и приоритетите се менят доста бързо в тази динамична политическа среда !

Аз Вярвам на Румен Радев, а Ти ?

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *