«
»
FacebookGoogle+

Александър Симов: ГЕРБ да изнася уроци по морал е все едно Джак Изкормвача да говори за хуманизъм

Александър Симов: ГЕРБ да изнася уроци по морал е все едно Джак Изкормвача да говори за хуманизъм


Александър Симов:
Проблемът на България се казва Бойко Борисов и когато падне от власт, нещата ще тръгнат, каза депутатът от БСП.
Слушахме приказки за голямо строителство, за пътища, а днес се оказва, че всичко е строено върху пясък, върху варовик и реално е опасно за живота. Това заяви пред Канал 3 в Народното събрание депутатът от „БСП за България“ Александър Симов.

Той определи като „бушони“ както министрите Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков, чиито оставки ще бъдат гласувани днес в НС, така и тримата номинирани за постовете им, които също са „треторазредни специалисти“, според неговата оценка.


„Проблемът на България се казва Бойко Борисов и когато падне от власт, нещата ще тръгнат“, добави Александър Симов в разгорещен и интересен дебат на живо с колегата си от ГЕРБ Спас Гърневски, с когото загряха за днешните дебати в пленарната зала.

„ГЕРБ да говори, че изнася уроци по морал (с гласуването за оставките днес), е все едно Джак Изкормвача да обяснява какво е хуманизъм“, коментира Симов изказване на Спас Гърневски.

Това заяви Александър Симов от БСП!
Източник: epicenter

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!