FacebookGoogle+

Александър Симов: Преди 2 години БСП единствена защити Милен Цветков

Александър Симов към ГЕРБ: С финансови репресии няма да попречите на БСП
„Още на 27 юни, 2018 година, представителите на БСП бяхме единствените в парламента, които реагирахме на спряното предаване на Милен Цветков.

Тогава казах, че е много странно как така журналистическите стандарти все важат само, когато темата се отнася за Бойко Борисов и как се случва така, че предавания буквално падат, а водещи биват уволнявани, защото са си позволили да се занимават с теми, които са неприятни за премиера.“

Това написа във Фейсбук говорителят на ПГ на „БСП за България“ Александър Симов.


Той отбелязва, че днес вижда много хора, които пишат с искрена загриженост за съдбата на българската журналистика, но тогава не са се чували много да се обаждат. „БСП, пак да повторя, беше единствената партия, която реагира на сваленото предаване. Единствената“, припомня Александър Симов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!