«
»
FacebookGoogle+

Антон Кутев: Провал в политиката на МС по интеграция на ромите

Антон Кутев: Провал в политиката на МС по интеграция на ромите
Парламентът бламира вицепремиера Валери Симеонов

„Днес, на практика, Народното събрание призна провала в политиката по интеграция на ромите през последните няколко години.  Парламентът отхвърли доклада по интеграция на ромите на съвета към Министерския съвет, който се занимава с проблема.“ Това заяви пред медии в парламента зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев. Той обясни, че въпреки опитите дебатът да бъде неглижиран,  ПГ на БСП за България е успяла  да провокира здрав разум в депутатите, които са гласували против.

„Като не прие този доклад, Народното събрание бламира вицепремиера Валери Симеонов, който отговаря за тази политика в момента“, заяви Кутев.


Той изтъкна интересния факт- освен че  Симеонов е бил бламиран от парламента, той е бил бламиран и от част от депутатите от собствената му парламентарна група на ОП.

„Това говори за очевидни пукнатини в управляващото мнозинство и признание на управляващити за провал в политиката по интеграция на ромите“, заключи Кутев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!