FacebookGoogle+

Аргир Бояджиев: Местните структури искат бургазлия за водач на листата на БСП

Аргир Бояджиев: Местните структури искат бургазлия за водач на листата на БСП
Петима депутати ще изпрати в следващия парламент БСП – Бургас. Това прогнозира в студиото на Радио Бургас социалистът Аргир Бояджиев.

Винаги желанието на местни структури е било водач на листата да е човек от областта, коментира Аргир Бояджиев.

„В случая става въпрос – да бъде бургазлия. Истината е, че Бургас, като силна партийна организация, листата се е водела от лидерите на партията. Но в края на краищата, кой ще води листата, ще се реши от националното ръководство.


Ние на конференцията в събота, ще си изразим мнението по този въпрос, ще подредим една листа, съобразно номинациите в региона и в града, но последната дума ще я каже националното ръководство“

Относно досегашният водач на листата Петър Кънев, Бояджиев коментира, че местните социалисти не го припознават като такъв.

За другия депутат от Бургас, Атанас Зафиров, Аргир Бояджиев определи, че във втория си мандат е израснал като политик и има перспектива.

Аргир Бояджиев: Местните структури искат бургазлия за водач на листата на БСП

Автор: Мариян Иванов – Радио Бургас

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!