FacebookGoogle+

Атанас Зафиров: БСП е най-патриотичната партия в България

Атанас Зафиров: БСП е най-патриотичната партия в България
„БСП е най-патриотичната партия в България и го доказва ежедневно“. Това заяви членът на ИБ на БСП Атанас Зафиров по време на научната конференция „Патриотизъм – спомен, блян или дълг“.

Той посочи пред събралите се, че България е с над 1300 годишна история и през времето е доказала своя патриотизъм, борбен дух. „Устоявали сме на всичко“, каза той.

Доклад изнесе и евродепутатът от левицата Георги Пирински, който акцентира върху темите: Европа на две скорости, патриотизмът, възходът на национализма, който се противопоставя на това, което е Европа в момента, глобализмът, генерирането на свръхбогатство и голямата бедност.


В конференцията взеха участие доц. Максим Мизов, проф. Светлана Шаренкова, проф. Димитър Иванов както и представители на различни университети, БАН, експерти и общественици.
Източник: standartnews.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!