«
»
FacebookGoogle+

Атанас Зафиров с гражданско обръщение към Борисов

Атанас Зафиров с гражданско обръщение към Борисов
Вижте какво обръщение направи гражданинът Атанас Зафиров към премиера в оставка.
Публикуваме целият текст без редакторска намеса :

Обръщам се чрез социалните мрежи към министър-председателя на Р.България(само и единствено от свое име, в качеството ми на гражданин на Републиката).

Макар и в оставка, отстранете министъра на отбраната от поста му. Две сериозни прокурорски обвинения са много.Нека не остават съмнения в замитане на следи и унищожаване на документи.


И без това обществото беше в недоумение, защо след десетките скандали около министерството, г-н Ненчев запазва поста си. Нищо лично – попитайте когото искате на улицата, дали съм прав !

Атанас Зафиров – гражданин на Република България.Атанас Зафиров

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!