FacebookGoogle+

Близо 10 000 души взеха участие във „Визия за България“

Близо 10 000 души взеха участие във "Визия за България"
Срещите тази седмица продължават в лечебните заведения с лекари и пациенти

Близо 10 000 души са взели участие при обсъждането, до този момент, на проекта „Визия за България“, представен от БСП.

Над 160 са проведените срещи в 11 области на страната с граждани, лекари, учители, представители на малкия и семеен бизнес, членове и симпатизанти на левицата.


Проведени бяха и разговори с представители на пациентски и лекарски организации, Сдружението на общинските болници,

Съюз „Произведено в България“, Национален съюз на Трудово-производителните кооперации, ЦКС, Отечествен съюз, Съюз на военноинвалидите,

Общобългарски комитет „Васил Левски“, Конфедерция на обществени организации от сигурността и отбраната, Български съюз на частните предприемачи „Възраждане“ и много други.

Десетки са предложенията и корекциите по документа от тези срещи, които предстоят да бъдат обобщени и отразени в проекта.

Обсъждането на „Визия за България“ продължава и в останалите области на страната, като акцент през следващите дни ще бъдат срещите в лечебните заведения с лекари и пациенти.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!