Борис Анзов на многая лета! „Що е Маке, все е юнак“!

Борис Анзов на многая лета! „Що е Маке, все е юнак“!

Борис Анзов на многая лета! „Що е Маке, все е юнак“!
С тези думи Борис Анзов прославя България по целият свят ! Обиколил земното кълбо и където и да отиде говори за България, за Гоце Делчев, своят град !
«Аз разбирам света – говореше той – единствено като поле за културно съревнование на народите.» Гоце Делчев.
Така Журналист и главен редактор в „Медиа Мост България“ и „Булпресс” Анзов не се умори да повтаря като мантра тези думи ! Ще го видите на първа линия в Мосул, в Сирия, в Русия, в Индия ще го видите на брифингите на Мария Захарова, на самият Лавров ще го видите в Крим, в Украйна с неговите интервюта, а с генерали на бешмергите за борбата на кюрдите и неговите разследвания за трафикът на мигранти!

Раняван, стрелян дори критикуван от соросоидите, но ще го видите и в Родопите до някой старица, до хората, от снимки на червеният площад до снимки в Кафхазия и Одмуртия не се спира и отразява събития по целият свят и винаги където и да го видите ще чуете думата България !
Днес обаче Борис Анзов е в България и има личен празник, празнува с любимите си хора в своята родина !
Ние от медийната група на „Булпресс” и целият екип искаме да пожелаем много здраве, щастие и успехи в личен и професионален план на Борис Анзов !
Виждали сме го в не една битка за Църквата и именно за това нашето пожелание за него е дълбоко религиозно: Нека Господ Бог ти даде това от което имаш нужда Борка на теб и на любимите ти хора !

Това са думите, които ние искаме да ти кажем днес ! Празнувай днес, почини си от многото журналистически битки и не спирай да градиш културните мостове, защото днес България има нужда повече от всякога от това ! Нека Господ Бог ти изпрати верен Ангел пазител да пази теб и семейството ти от видими и невидими зли сили в твоите не леки начинания !

 

Честит Рожден ден и наздраве и на многая лета!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!