«
»
FacebookGoogle+

БСП внесе предложение за отмяна на решението на НС за спиране на „Белене”

БСП внесе предложение за отмяна на решението на НС за спиране на „Белене”
Последователни в своята политика за развитие на ядрената енергетика  в България и за реализация на проекта „Белене”

„Ние, от БСП, внесохме в деловодството на парламента проект за решение за отмяна на решението на Народното събрание от 29.03.2012г. за прекратяване на изграждането на  ядрена централа на площадка Белене”.

Това обяви пред журналисти в парламента народният представител от ПГ на БСП за България Таско Ерменков.


Той подчерта, че ако бъде прието това решение, това ще е ясен знак, че ние наистина, като държава, като институции, като парламент, като правителство и като основни политически сили- стоим зад реализацията на проекта.

„Това е ясен знак към всички инвеститори, че ние сме си научили уроците от миналото  и че няма да имаме промени в бъдеще в политиката по реализиране на проекта „Белене”, който е необходим за развитието на икономиката на страната ни”, категоричен бе той.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!