«
»
FacebookGoogle+

БСП и Съюзът на патриотичните сили „Защита” с идентични позиции

БСП и Съюзът на патриотичните сили „Защита” с идентични позиции
Идентични позиции по Истанбулската конвенция- подкрепа за референдума, категорично разваляне на сделката с ЧЕЗ и произнасяне на прокуратурата за произхода на капитала й.

Това са позициите, около които се обединиха БСП и Съюзът на патриотичните сили „Защита” по време на провела се среща между двете партии.

По време на разговорите стана ясно още, че и двете страни са на мнение, че в подобни сделки, като тази с ЧЕЗ, касаещи националната сигурност на страната, държавата трябва да оказва необходимия контрол. И БСП, и Съюзът на патриотичните сили „Защита” смятат, че референдумът за Истанбулската конвенция е гаранция, че мнението на суверена ще бъде зачетено.


Двете партии изразиха обща тревога от духовната, икономическа и нравствена криза в страната. Те имат желание за бъдещо сътрудничество по темите- патриотичното възпитание, националната сигурност, родолюбие, историческото наследство, както и недопускане на изкривяване на факти и събития от историята на страната.

В срещата взеха участие членът на ИБ на БСП Атанас Зафиров, членът на ИБ  на БСП и секретар на отдел „Избори” Вяра Емилова, председателят на Съюз на патриотичните сили „Защита” Николай Захариев, почетният й председател доц. Йордан Величков и двамата й зам.-председатели.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!