FacebookGoogle+

БСП поиска от Спас Попниколов резултатите от направената проверка за санирането

БСП поиска от Спас Попниколов резултатите от направената проверка за санирането
БСП: Моля да ми предоставите копие от доклада за резултатите от извършената от Вас проверка на изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

Това се казва в писмо на лидера на БСП Корнелия Нинова до министъра на регионалното развитие и благоустройство Спас Попниколов във връзка с подадения от него сигнал до прокуратурата за нарушения в прилагането на Националната програма за енергийна ефетивност на многофамилни жилищни сгради.

Прилагаме пълния текст на писмото:


ДО
Г-Н СПАС ПОПНИКОЛОВ
МИНИСТЪР НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ
И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО

ОТ
КОРНЕЛИЯ  ПЕТРОВА  НИНОВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП
адрес за кореспонденция: София, ул. Позитано 20

Уважаеми г-н Попниколов,

Във връзка с подадения от Вас сигнал до прокуратурата за нарушения в прилагането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради,  публично отразен и обсъждан в медиите, и на осн. чл.  4 и сл. от Закона за достъп до обществена информация, Ви моля да ми предоставите копие от доклада за резултатите от извършената от Вас проверка на изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

София, 12.04.2017 г.

С уважение:
/Корнелия Нинова,
Председател на НС на БСП/

Източник: bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!