«
»
FacebookGoogle+

БСП по повод ареста на двамата журналисти: Искаме истина и свобода на медиите

БСП по повод ареста на двамата журналисти: Искаме истина и свобода на медиите


БСП: Искаме истина и свобода на медиите
„Искаме да говорим свободно, не искаме диктатура. Хора, не се страхувайте, ние не се страхуваме”, призовават социалистите!

Младежи от МО в БСП – София, заедно с председателя на НС на БСП Корнелия Нинова и народни представители от ПГ на „БСП за България” призоваха за истина и свобода на медиите, съобщиха от пресцентъра на партията.


Инициативата е по повод ареста на двамата журналисти вчера.

„Искаме да говорим свободно, не искаме диктатура. Хора, не се страхувайте, ние не се страхуваме”, призовават още във видеото си социалистите.
Източник: epicenter.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!