«
»
FacebookGoogle+

БСП представя проект на „Визия за България“

БСП представя проект на "Визия за България"
БСП ще представи проект на „Визия за България“, утре /21.07.2018г./, в 13 часа, в зала 3 на НДК в София.

Проектодокументът ще бъде разгледан на Национално съвещание, в което участват членове на НС на БСП, народни представители, председатели на областни и общински съвети на БСП, кметове, коалиционни партньори, представители на граждански  организации, експерти, журналисти.

Ще бъдат разисквани предложения в четири ключови сфери-  икономика и доходи, регионално развитие, здравеопазване и образование, в които се  залага нов модел на развитие и нови политики.


След представянето на проекта „Визия за България“, той ще бъде подложен на широко обществено обсъждане с коалиционни партньори, НПО, браншови, професионални, научни , синдикални организации и граждани.

Целта е, с консенсус, да бъде оформен нов модел за развитие на България.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!