«
»
FacebookGoogle+

БСП ще победи на тези и следващите избори!

БСП ще победи на тези и следващите избори!


Това са прогнозите на социолозите, а социолозите имат информация за настроението на масите!

Настроението пък на службите в отвъд океана и отвъд Черно море също са против ГЕРБ, Цветанов и Борисов като остана едната Европа, но да не забравяме, че и там Ангела Меркел си отива, а с нея антуражът им !


В крайна сметка изборите най-вероятно ще са честни и на Цветанов някой му обясни, че не с химикалка, а с честен вот ще се играе днес !

И така за първи път столетницата има шанс след две петилетки да се върне във властта и остана да се вдигне изборната активност като с идването на Станишев носи негативи и въпреки тях столетницата има всички шансове да победи !

Наказателният вот е този, който ще избута столетницата на предни позиции, а да не забравяме, че и Европа е готова да си чисти кочинката със създаването на Европейска прокуратура, а за нея има доста клиенти от България за които са подадени сигнали към ОЛАВ и други ЕС институции !

И така БСП напълно обновена и с нова „Визия за България“ и с нова визия за Бъдещето ни е устремена към Евро избори и други след това !

Време е обаче да се покаже на дела, а не на думи готовност за това!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!