«
»
FacebookGoogle+

Булпресс: Коледен благотворителен бал в посолството на България в Москва

Булпресс: Коледен благотворителен бал в посолството на България в Москва


Събитието се състоя в българското посолство в Москва вчера на 15.12.2017г. за Булпресс предава „Медиа Мост България“.

По повод Коледа и Новогодишни празници извънредният и пълномощен посланик на Република България в Руската Федерация Негово Превъзходителство г-н Бойко Коцев и г-жа Ганка Коцева имат удоволствието да организират и поканят на превърналият се в традиция коледната благотворителна среща, организирана съвместно с българския бизнес, в петък 15 декември 2017 г. от 19.00 ч. предаде за Булпресс и „Медиа Мост Бълшария“ Борис Анзов от посолството на Република България.


Събраните средства ще бъдат насочени в помощ на българските училища в Москва, за хуманитарна подкрепа на българските граждани и благотворителни акции съвместно с Даниловския патриаршески манастир в помощ на болни деца.Булпресс: Коледен благотворителен бал в посолството на България в Москва

По думите на г-н Бойко Коцев тази година интереса към коледния бал бил неочаквано висок като върнати били 60 човека, сподели Българския Посланик в Москва. Мероприятието бе организирано много добре с богата и интересна развлекателна програма.

С водещ на вечерта Драгомир Драганов. Разигра се и благотворителна томбола с много награди, включително самолетен билет „Москва-София-Москва“ и едноседмичен ваучер за българското Черноморие.
Цената на покани за участие в благотворително събитие стрували по 5 000 рубли.
Цената на билета за благотворителна лотария – 100 рубли.Булпресс: Коледен благотворителен бал в посолството на България в Москва

Разиграна бе и футболна тениска от Българският футболист на ПФ ЦСКА Москва Георги Миланов, щастливата получателка на едноименната фирмена тениска бе Българка по име Надежда, която заяви пред „Медиа Мост България“, че тази спортна тениска ще бъде подарена на малко българско дете, което тренира в детско юношеската школа на ЦСКА Москва.

От Москва, Русия за Булпресс предаде Борис Анзов.
Текст и обработка Стефан Пройнов.
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!