Българин изненада говорителя на руското външно министерство

Българин изненада говорителя на руското външно министерство

Българин изненада говорителя на руското външно министерство
Журналист от „Медия Мост България“ и булпресс в Москва Борис Анзов излезе с неочаквано представяне по време на седмичния брифинг на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова в сряда 13.12.17г.
Той се обърна към Българските власти от високата трибуна в Москва, към кмета на град Плевен, Българското Посолство в Москва, родолюбиви бизнесмени и хотелиери да поканят руските деца, които стояли 2 часа на студа като войници в деня на честванията по-случай 140 години от освобождаването на България от Османско Робство! Борис Анзов съобщи пред руската говорителка, че докато Руските деца са стояли мирно 2 часа през това време техните Български връзничета са стояли вкъщи на топло заедно с техните родители и сигурно са търкали лотарийни билети като се надяват да ударят джак пот или са гледали турски сериали!
Обърнах се към израелското неправителствена федерация на евреите в Русия с думите „омръзна ми да живея като добитък. Уморих се да работя като черен, за да живея като бял. Те ме превърнаха в евреин”. Казаха ми: „Борис, никога не прави повече нещо безплатно, когато можеш да го правиш за пари”. Борис Анзов развя Българското знаме и това на Израел като покани всички изралтяни в България с думите, че по българското черноморие всички казина работят, очакваме Ви в България….

Борис Анзов благодари на руската говорителка и на главата на Република Удмуртия за възможността да посети град Ижевск заедно с кореспондентите на Дойче Веле в родината на Калашников. Борис се пошегува с руската говорителка, че Вие ни показахте машините на който правят автомати калашников, но никой не ни показва струговете и секретните фабрики за правене на руски красавици, къде са те и защо не ни ги показвате тези строго секретни стругове? Отговора на Мария Захарова бе, че не ги правят на стругове! Особено красавиците, има друга методика.
За момент Захарова остана без думи! В последствие тя го помоли да не обижда „други хора, националности и последователи на различни религии”.
Борис Анзов и Мария Захарова по време на един от брифингите в Москва се договориха да отидат заедно на театър!
ВИЖ ТУК ВЕСТИ.БГ

1. Какво имаше предвид Борис анзов виште тук в репортажа на „Медиа Мост България“ на Руски език!
2.

3.. Какво е искал да каже по време на брифинга в Москва Борис Анзов може да видите тук в неговия репортаж на „Медиа Мост България“ тук;
Ето как медиите изопачават и манипулират по някога!
Журналистът Борис Анзов, който работи с медийната група на Булпресс се опитва да предаде своята гледна точка! Вижте тук цялото му изказване !

Истината може да бъде само една, а другото е гледна точка, но всяка гледна точка не е истината!Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За Булпресс предаде от Москва Борис Анзов!
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!