FacebookGoogle+

Български православен отец поздрави Мария Захарова

Български православен отец поздрави Мария Захарова


Българският православен отец Стоян Божурин от гр. Стамболийски (Пловдивско) поздрави Мария Захарова!
Тази публикация бе сведена до ниво хибридна война и бе цензурира в социалните мрежи!
По-интересното е, че на снимката този отец е в компанията на видни политици от левият спектър на политиката !

На снимката от РИА НЕТ се вижда отец Стоян Божурин до президента Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова както и лидерката на БСП Корнелия Нинова!


Най-вероятно снимката е правена по времето на президентските избори, но не това е акцентът!
Акцентът е, че отец Стоян Божурин от гр. Стамболийски (Пловдивско) поздрави за Руското Рождество Христово директора на Руския департамент на информацията и печата МИД РФ госпожа Мария Владимировна Захарова и целия православен братски Руски нам народ „на многая и благая лета“.

И веднага тази публикация бе ограничена и атакувана! Ние не виждаме нищо лошо някой да поздрави друг или да застане зад своя позиция! Нито е извършил нещо нередно, но чак пък да попадне в полезрението на службите и да се прилага контрол и цензура е доста прекалено!
Ние от информационна агенция Булпресс сме длъжни да информираме обществото!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!