«
»
FacebookGoogle+

Валерия Велева

Валерия Велева

Валерия Велева
Какво ще прави България след европредседателството, пита журналист
Европа ще бъде разделена на две – малки държави като нашата ще са в деликатна ситуация, посочи писателят Димитър Недков

Сега сме в европредседателство, имаме задачи, които трябва да изпълняваме. Въпросът е какво правим след юни месец, попита журналистът Валерия Велева от ефира на Bulgaria ON AIR.


Според нея премиерът Борисов се е фокусирал върху външната политика на страната, а държавата следва събитията и няма изпреварваща политика.

„Г-жа Цачева веднага трябваше да си подаде оставката. Това е морално, това е бялата политика“, отбеляза Велева, коментирайки бягството на двамата рецидивисти от Централния софийски затвор.

 

В предаването „Денят ON AIR“ писателят Димитър Недков подчерта, че има тотално разграбване на публичните средства у нас.

„След като Гинка си купи ЧЕЗ и двама затворници избягаха от централния вход – дебатът е безсмислен. Нужна е коренна промяна. България е емблематичен случай на народ, саморазградил собствената си държава“, коментира той и добави, че промяната пак ще дойде отвън.

Валерия Велева посочи, че стаблността на това управление се дължи както на работата на правителството, така и на подкрепата на ДПС. По думите ѝ ще се стигне до избори в момента, в който ДПС оттегли подкрепата си от управлението.

В контекста на празничната реч на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, Димитър Недков отбеляза, че той все още се въздържа да говори по най-важната тема – каква ще е съдбата на ЕС.

„След предстоящите евроизбори Европа няма да бъде същата. Почти е ясно, че Европа ще бъде разделена на две – малки държави като нашата ще бъдат в доста деликатна ситуация“, обясни писателят.

„Тази брюкселска органзация не работи за народите, които управлява“, каза от своя страна Велева.!

Източник: bgonair.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!