FacebookGoogle+

Валя Балканска към Крум Дончев: Бори се за българското и българщината

Валя Балканска към Крум Дончев: Бори се за българското и българщината
„Круме, намираш се в Крумовград, кръстен на великия български хан Крум. Той е символ на българските закони и на силата на България.

Бъди горд, бъди силен. Бори се за българското и българщината“.

С тези думи певицата Валя Балканска посрещна кандидата за евродепутат от „БСП за България“ Крум Дончев на събора “Девесилите” в община Крумовград. „Радвам се да видя толкова много млади хора, изпълнение с оптимизъм и енергия.


Доста от тях са се върнали от чужбина, други са предпочели въобще да не заминават, но всички желаят и се борят за по-добър живот тук и сега“, заяви той. Съборът е с важно историческо значение, защото е посветен на загиналите в Отечествената война при бойните действия на Първата българска армия в Южна Унгария.

„Възхитен съм от духа, който витае по тези места. Община Крумовград и нейните жители могат да разчитат на моята подкрепа, не само заради сходството в имената ни, но най-вече заради хората, които живеят тук“, каза още Крум Дончев.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!