«
»
FacebookGoogle+

Весела Лечева: Бедността е най-големият проблем за българските граждани

Весела Лечева: Бедността е най-големият проблем за българските граждани
„Въпреки европредседателството ни, не настъпиха качествени промени у нас. България си остана твърдо на последното място в Европа по социалнозначими показатели.

Бедността е най-големият проблем за българските граждани. Като единствена опозиция в този парламент, сме категорични, че това е една изгубена година и пропилени възможности за икономиката и хората. Не бяха направени реформи в проблемни сектори.“

Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Весела Лечева пред Нова ТВ. Тя добави, че управляващите са признали, че не управляват, не прогнозират и не планират проблемите, а са принудени да действат под натиска на процесите в обществото.


По повод отказа на левицата да подкрепи промените в Антикорупционния закон в частта за гражданската конфискация, Лечева заяви, че БСП е била против модела  на новия орган за борба с корупцията.

„Той е създаден по спорен начин. Няма как действието му да не породи спорове. Фактът, че са предлагани няколко промени по това ново законодателство показва липсата на анализ на ситуацията и как да действа дадена законодателна разпоредба“, категорична бе Весела Лечева.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!