«
»
FacebookGoogle+

Вижте веселият коментар на Корнелия Нинова за коледната питка!

Вижте веселият коментар на Корнелия Нинова за коледната питка!
Корнелия Нинова с коментар за коледна питка!

Публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Ха Ха хааааа. Голяма дискусия се развихрила за моята коледна питка. Един сайт даже ми посветил цяла статия как снимката е камуфлаж, а къщата на свекърва ми е едва ли не набързо опъната палатка, специално за случая.


Приятели ми пишат, че „мрежата загряла.“ Добре, че Митко е майстор, та цяло клипче ни направил със свекърва ми.

Ето го резултатът. Да ви е сладкоооо. На невярващите ще омеся още една, а за да им е луксозно, ще наема специална зала. Ха ха ха.

Тази информация достига до вас благодарение на информационна агенция Булпресс

Ха Ха хааааа. Голяма дискусия се развихрила за моята коледна питка. Един сайт даже ми посветил цяла статия как снимката е камуфлаж, а къщата на свекърва ми е едва ли не набързо опъната палатка, специално за случая. Приятели ми пишат, че "мрежата загряла." Добре, че Митко е майстор, та цяло клипче ни направил със свекърва ми. Ето го резултатът. Да ви е сладкоооо. На невярващите ще омеся още една, а за да им е луксозно, ще наема специална зала. Ха ха ха.

Публикувахте от Корнелия Нинова в 27 декември 2017 г.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!