«
»
FacebookGoogle+

Вижте как отговори Таско Ерменков на тези дето мътят водата !

Вижте как отговори Таско Ерменков на тези дето мътят водата !

Вижте как отговори Таско Ерменков на стената си във Фейсбук!
Още няколко неща свързани с публикацията ми по повод притеснението на граждани на София, свързани с качеството на водата:
1. Както стана известно от разговора ми с председателя на ДАНС, слуховете и притесненията за това, че има проблем с водата в София са от една седмица.
2. Цяла седмица се наслаждавахме на това с какво и как се хранят държавните и правителствените ръководители на ЕС, но нито дума не се чу от отговорните институци по повод тези притесннения.


3. Трябваше аз вчера да пусна публикация, забележете, в личния си профил и на страницата си във фейсбук, В КОЯТО ПРИЗОВАВАМ ИНСТИТУЦИИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА И ИЗЛЯЗАТ С ВЯРНАТА ИНФОРМАЦИЯ, за да се задвижат и РЗИ, и държавният здравен инспектор, и Софийска вода, че и кметът Фандъкова, за да успокоят гражданите на София, че всичко с водата е нормално. И пак питам – КЪДЕ БЯХА ТЕ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА?

4. За разлика от народните представители на ГЕРБ, които имат право само да повтарят думите на вожда си и да го величаят, аз, като народен представител от БСП, на личните си профил и страница мога и се възползвам от това да пиша ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ В ИЗПЪЛНАНИЕ НА ЧЛ. 67 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, А ИМЕННО:
Чл. 67.
(1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително.
(2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения.

5. И ПОСЛЕДНО, ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ СПЕКУЛАЦИИ С ПУБЛИКАЦИИТЕ МИ ВЪВ ФЕЙСБУК – ТЕ СА ЛИЧНИ, ОТ МОЕ ИМЕ И ИЗРАЗЯВАТ ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ КАТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ОБВЪРЗАВАТ НИТО БСП, НИТО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ЗА КОИТО ПУБЛИКАЦИИ НОСЯ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ, НО СА В ПЪЛНО СЪОТВЕТСТВИЕ С АЛ.2 НА ЦИТИРАНИЯ ЧЛЕН 67 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НИ.

Всичко публикувано в социалната мрежа на Фейсбук е собственост на Фейсбук !

Ние от bulpress публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!