Визия за България на четири очи

Визия за България на четири очи

Визия за България на четири очи
Коктейл под надслов „Визия за България“ организира столетницата!
След национално съвещание, в което участват членове на НС на БСП, народни представители, председатели на областни и общински съвети на БСП, кметове, коалиционни партньори, представители на граждански организации, експерти, журналисти.

Бе организиран коктейл на който всички поканени на групички по области коментирали новата визия!

Време е областните лидери да се размърдат и да свършат нещо не да си пазят само постовете и длъжностите, а те трябва да са до хората !
Защото техните успехи са успехи на партията !

На четири очи много наздравици, тостове и пожелания, но само с пожелания не става, а трябва яко работа по новата визия и както се казва „нова визия със стар бардак не става“!

И така БСП обнови визията си и всичко това е адресирано до хората и е за хората, които обявиха война на статуквото, но трябва да се замислят и някой от присъстващите дали не сработили за благо за статуквото!

Няма да коментираме техните коментари, шушукания в кухнята, но едно е ясно, че новата визия изисква и ново отношение към електоралната маса – нас обикновените хора!

И така задачите са раздадени, очаква се много работа по места и на терен! Иначе казано национално съвещание бе организирано перфектно и БСП получава шестица за това и няма укори, няма критики, няма гафове, организацията и кетъринга бяха на най-високо и професионално ниво, браво на организаторите!

Макар и сред присъстващите да има хора с раздвоени симпатии и доста унили от дългата опозиция, но такива са параметрите на играта!

В крайна сметка всичко зависи от местните структури за колко властови позиции са се преборили на базата от това колко зони на влияние имат те толкова повече са им и възможностите да противодействат и помагат на съпартийците си! Затова системата може да бъде победена само и единствено отвътре!
Както се казва „крепост отвътре се превзема“!

И така време е всички регионални структури да загърбят личните си кариерни амбиции и да работят за новата визия иначе хората ще кажат нов бардак със стари к…… не става!

Видяхме промяната отгоре, време да видим промяна и в действията на фундамента на тази платформа наречена визия за България!
„Дела трябват, а не думи“, както е казал Левски!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!