«
»
FacebookGoogle+

Виктор Орбан: Европа трябва да се защитава от мигрантите

Виктор Орбан: Европа трябва да се защитава от мигрантите

Европа привлича поток от мигранти, които може да разрушат съществуващия в региона ред, затова тя трябва да се защитава.

Това заяви министър-председателят на Унгария Виктор Орбан в рамките на участието си в XXVI Икономически форум в полския град Криница-Здруй, предава TACC, цитирана от „Фокус“.


Съгласно думите му причината за мигрантската криза не се корени единствено във военните действия в редица страни от Африка и Близкия Изток.

„Причината за миграцията е в това, че Европа е слаба, но богата – тя си е осигурила добър живот, който и други искат да получат“, подчерта Орбан.

„Ако не защитим това, което имаме, ако не бъде разбрано, че съществува определен ред за пристигане в Европа, ще загубим всичко, за което работихме в последно време“, предупреди унгарският премиер.
Източник: blitz.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!