FacebookGoogle+

Георги Гергов стяга редиците на БСП

Георги Гергов стяга редиците на БСП


Пловдив Георги Гергов свиква Политическият актив на БСП град Пловдив и Пловдив окръг утре в 11:00 часа на среща в залата на панаирното градче.

На срещата ще присъстват Сергей Станишев и Евродепутати на БСП, които ще дадат отчет за свършеното от тях през изминалия период!


Пловдив е вторият по големина град в България и Георги Гергов и Сергей Станишев започват да работят преди пленумът на БСП, който е на 17.03.2019г. на който трябва да се оповестят решенията в БСП за визията за Евроизборите !

Явно залогът за някого е голям щом толкова се бърза преди официалното оповестяване на решението на Националният съвет на БСП !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!