FacebookGoogle+

Георги Свиленски: Благодаря на всички български граждани, които днес упражниха правото си на глас

Георги Свиленски: Благодаря на всички български граждани, които днес упражниха правото си на глас
Правим паралелно преброяване. Тогава ще коментираме

Изявление на председателя на Националния предизборен щаб на „БСП за България“ Георги Свиленски

Днес бяха проведени европейски избори. Констатацията, която правим, е ниската избирателна активност. Това ни притеснява, тъй като очаквахме българските граждани да бъдат активни в днешния ден.


Искам да благодаря на всички български граждани, които днес упражниха правото си на глас. Искам да поздравя всички български граждани, които не се подведоха и не се поддадоха гласът им да бъде купен, които не се уплашиха от това, че ще бъдат изгонени от работа, които не се уплашиха, че техните деца и внуци ще бъдат освободени от работа и дадоха своя глас за БСП.

Предварителните резултати от социологическите проучвания са много разнопосочни. Няма да коментираме резултати преди да приключи паралелното преброяване, което  ние правим. Утре ще има заседание на Изпълнителното бюро на БСП, след което ще има пресконференция. Тогава ще коментираме резултатите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!