«
»
FacebookGoogle+

Георги Свиленски: Машинното гласуване е пречка за купуването на гласове

Георги Свиленски: Машинното гласуване е пречка за купуването на гласове
„Машинното гласуване е пречка за купуване на гласове и  е най-точният начин за отчитане на резултатите.

Когато всички сме убедени, че у нас трябва да има машинно гласуване, председателят на правна комисия ни казва- как във Венецуела машините са компрометирали вота и не трябва да го прилагаме“.

Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски.


Той добави ,че няма как хората да повярват, че машинното гласуване е честно след като от парламентарната трибуна им се казва обратното.

„Всички сме съгласни, че това е най-честното гласуване и пари за него има. Защо управляващите не искат да въведат машинното гласуване? Защото се притесняват да има честен вот“, заяви Свиленски.

Той добави, че всичко е възможно, ако има воля изборите да бъдат честни.

„Вие залагате фалшификацията и манипулацията в закона. Българските граждани виждат всичко това и няма как да ви повярват“, обърна се той към управляващите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!