«
»
FacebookGoogle+

Движението на ветераните в БСП проведе регионална среща в Търговище

Движението на ветераните в БСП проведе регионална среща в Търговище
Движението на ветераните в БСП проведе среща с ветерани на партията от Североизточния регион.

На срещата присъстваха представители на областите Варна, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище, Шумен, Велико Търново и Габрово, както и председателят на Движението на Ветераните в БСП Динко Желев.

На срещата бе обсъден проектът „Визия за България“.“Визията дойде в един много труден период в нашата страна – живеем от скандал в скандал, в непрекъснати борби и безконтролно разграбване на държавата.


Проектът на БСП ни дава представа как България трябва да функционира, като нормална, правова и социална държава“, каза Динко Желев.

Ветераните на партията дадоха своите предложения за допълването на документа. Те предложеха да  се заложи издигане на ролята на семейството, както и да се наблегне на развитието на градовете от Североизточна България.

Гости на събитието бяха  председателят на ОбС на БСП – Търговище д-р Светослав Стефанов, председателят на ОблС на БСП – Търговище Явор Куюмджиев, Илияна Димитрова – председател на движението на жените в БСП – Търговище, Костадинка Христова – Председател на БАС.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!