FacebookGoogle+

Деси Радева: Нека през 2019- та се фокусираме върху това, което ни обединява като нация!

Деси Радева: Нека през 2019- та се фокусираме върху това, което ни обединява като нация!
Съпругата на президента Румен Радев Десислава честити Нова година на познати и приятели чрез профила си в социалната мрежа.

Малко след полунощ първата дама е публикувала послание за национално обединение през 2019-та.

Тя призовава обществото към обединение и загърбване на разделението в името на всеобщото развитие на страната, което според нея можем да сътворим чрез общи усилия.


Ето и целият текст на поста на г-жа Радева:

Приятели, Нека не се вторачваме в това, което ни разделя. Нека се фокусираме върху онова, което ни обединява. Като общество, като нация. И да работим заедно за него.

2019-та ще бъде такава, каквато я сътворим с общи усилия. Нека бъдем здрави, нека бъде силни духом, нека бъдем обединени около това, което ни съгражда като нация. И най-важното – нека бъдем по-човечни към хората около нас, познати и непознати. Да ни е честита Новата 2019-та година. / epicenter.bg

Първата дама допълва поздрава си по традиция и с песен. Нейният новогодишен избор носи доза позитивизъм – хитът на Елтън Джон и Джордж Майкъл „Don’t let the sun goes down“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!