Джендърската конвенция ли ще погуби Нинова?

Джендърската конвенция ли ще погуби Нинова?


Джендърската конвенция ли ще погуби Нинова?
В БСП се акумулира много напрежение!
Корнелия Нинова все по-трудно удържа тези напрежения!

Кой и защо има нужда БСП да е слаба?
Кой иска вечно там да има напрежение, да има триене между пластовете от което се отделя статична енергия?

Кой отвежда тази енергия ?
Защо има напрежение между новата и новата реколта и разочарованите ветерани на партията, защо се загубва другарството !
Джендърската конвенция е един голям мотив това да се случва !

Тези от левият спектър са по-меки в articulatio radiocarpea и техните по-либерални виждания за животът и социалният им кръгозор ги правят естествени съюзници на соросоидните среди в БСП ! Докато Ветераните лат. Veterani – в Древен Рим това били войниците, които след изтичането на срока на службата оставали във своя легион.

Първоначално легионерът служил 16 години. След това за четири години минавал в разред ветеран. До окончателното получи своето уволняване ветераните влизали в състава на самостоятелни отряди със собствени знамена оттам и наименованията — vexillarii, vexilla veteranorum! И така Корнелия Нинова успя да мобилизира срещу себе си и шепа верни и младите левичари и опитните ветерани !

Но и в двата лагера са разделени и по между си !
Има една поговорка „приятелят на моят приятел е мой приятел, врагът на моята приятел е мой враг и врагът на моята враг е мой приятел“!
И на този принцип се създават разнородни настроения в двата лагера !

Но кой може да ги обедини, кой освен Сергей Станишев особено като има и няколко обидени на Корнелия Нинова червени кардинали, които са катализатор на тези процеси !soros-stanishev2 станишшев
Корнелия Нинова е най-пресираният Български политик и отвътре и отвън тя е подлагана на хиляди атаки, а как издържа само тя си знае ! Проблемът е, че тя взема страната на хората и на всички Българи, а това не се вписва в планът на мафията !

Тя ги нарече паралелна държава, нима не е така? Тя застана твърдо против ГМО продуктите !
Тя застана твърдо срещу хранителните вериги и монополът им, който убива родното производство !
Тя застана твърдо зад идеята България да бъде аграрна страна, която да се самоизхранва, да си произвеждаме сами месото , плодовете и зеленчуците и държавата да застави веригите да ги продават !
Докато при ГЕРБ виждаме обратното !

Застана твърдо и против ДПС !

Застана на страната на хората и какво от това, че тя спечели врагове отвътре и отвън ! Всички знаем, че Сорос стой зад истанбулската конвенция и мигрантите, и много други процеси като майданът в Украйна, но всички забравяме, че първият майдан не бе в Украйна, а в България и това беше Виденовата зима, защото Виденов отказа държавата България да спонсорира Джорд Сорос и неговите фондации и НЕПОТА !

Днес когато Сорос контролира медиите и много процеси у нас Корнелия Нинова е поставена в условията далеч по-трудни от тези на Жан Виденов! Двама Действащи Министри на ГЕРБ одобриха истанбулската конвенция без да се допитат до народът, а дори и до своите избиратели ! Слава Богу конституционният съд отмени това и Корнелия Нинова десетки пъти им благодари !

Но Сорос не се примирил и всички знаем, че Сорос притежава ГЕРБ и васалното отношение на Цветан Цветанов и слугинажът на ГЕРБ е ярък пример на управляемите управляващи !
Нищо, че хората са против, че те щели още да ги ограмотяват и затова вървят десетки джендърски проекти !

Дори се набират студенти за обучение в джендър практики и налагането им като модел на морал в обществото !

Тези процеси текат от десетилетия и тези хора няма да спрат ! Едно обаче е ясно, че и дните на Корнелия Нинова са преброени освен, ако народът не я подкрепи и тя не прочисти като червен екзорсист обладаните от джендър духове и алчност в своята партия ! Но и трябва да се справи с ветераните, а те са опитни и много можещи и там се крият истинските проблеми на дълбокото ! Всеки знае, че на повърхността се вижда едно, но на дълбокото текат други процеси, но всеки знае и че теченията са в плитките води, а мъртвото вълнение в дълбокото !

Корнелия Нинова досега успя да се опази !
Едно обаче е ясно, че там където има движение има и триене между пластовете породен от вискозитета на самите пластове където има триене, има и отделяне на статична енергия, а тази енергия трябва да бъде отведена извън БСП !
„Разделяй и владей“ е стара техника, но на БСП им е нужно обединение, а не разделяне !

Обща цел и за това Корнелия Нинова заяви, че не свалянето на ГЕРБ от властта е цел на БСП на националният съвет, а спасението на България! Време е всички да загърбят дребните си ежби, спорове и комплекси, време е всички да се прегърнат и да работят в една посока – новата визия за спасение на България !

Не забравяйте, че докато всеки гледа от своята камбанария неговата е построена на една територия наречена България !
Загубим ли България, губим всички като личният егоизъм е лош съветник !
Без визия за България няма и България!

Оставете жената да работи ако не помагате поне не и пречете !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!