«
»
FacebookGoogle+

Димитър Дъбов: БСП продължава да защитава отмяната на санкциите към Русия

Димитър Дъбов: БСП продължава да защитава отмяната на санкциите към Русия

Димитър Дъбов: България е изключително потърпевша и търпи огромни икономически загуби

„БСП продължава да защитава тезата за отмяна на санкциите към Русия”. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Дъбов в  предаването „Червена линия“ на Радио „Фокус“.


По думите му България е изключително потърпевша и търпи огромни икономически загуби. „Ние не можем да изнасяме една голяма част от нашата продукция, не може да контактуваме с тях.

От своя страна пък Русия прави контрасанкции, отказва да купува каквито и да е стоки, свързани главно с леката промишленост, хранително-вкусовата промишленост, от тези държави-членки на ЕС, които са гласували санкциите.

Става дума за сериозно нарушаване на стокообмена между България и Русия“, коментира Димитър Дъбов

Той допълни, че на 15-ия конгрес на „Единна Русия“ в Москва, партията е утвърдила своята платформа за участие в парламентарните избори, която включва промени в социалната сфера. „Тази социална програма се споделя от БСП”, каза още Димитър Дъбов.
Източник: bsp.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!