FacebookGoogle+

Драгомир Стойнев: Воля се съгласиха с нашите доводи за вота на недоверие

Драгомир Стойнев: Воля се съгласиха с нашите доводи за вота на недоверие

„Представихме нашите мотиви на народните представители от Воля. Проведохме изключително продуктивен и експертен разговор.

Те се съгласиха за проблемите, които всички ние виждаме за това, което се случва в страната, но помолиха за няколко дни размисъл, за да обсъдят мотивите в тяхната парламентарна група”.


Това заяви зам.-председателят на ПГ на  „БСП за България“ Драгомир Стойнев след консултация  с ПГ на Воля .

Той подчерта, че ситуацията в държавата  е кризисна, но от Воля ще  преценят дали ще подкрепят правителство, което генерира всеки ден криза, или ще подкрепят  предсрочни избори.

Стойнев заяви, че от днес  независимите депутати могат да бъдат наричани зависими.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!