«
»
FacebookGoogle+

Драгомир Стойнев: Призоваваме премиера да дойде в парламента и да отговори на важни въпроси

Драгомир Стойнев: Призоваваме премиера да дойде в парламента и да отговори на важни въпроси
„С оглед скандала, който тресе държавата, считаме за най-нормално премиерът да дойде в парламента и да отговори на въпросите на народните представители. България е парламентарна република и парламентарните групи  имаме право да задаваме въпроси“.

Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна.

Той бе категоричен, че ако за управляващите скандалът с ЧЕЗ не е проблем, то за българските граждани това е основен проблем. Стойнев призова министър-председателя да отговори- поемала ли е ангажименти българската държава по въпросната сделка и по какъв начин са защитени интересите на хората и държавата. „От вчера министър-председателят е изключително изнервен и днес искаме да отговори на въпросите: „Ще ги гоня до дупка“, кой ще гони до дупка, кои са те, кой клати правителството?“, попита Стойнев.

Той бе категоричен, че скандалът е огромен и затова ПГ на БСП призовава премиера да дойде и да отговори на страховете на хората, и да обясни- кои са „те“.

Жельо Бойчев: Какво трябва да се случи в държавата, за да дойде Борисов в парламента?

„Как може да има доверие в една институция, която с гласуването си, отхвърли да се занимава с най-големия проблем в държавата. Очаквах от председателя на Народното събрание да подкрепи искането ни“. Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев.

Той попита: какво трябва да се случи в държавата, какъв по-голям скандал трябва да стане, за да дойде Бойко Борисов в парламента. „Вчера той в коридорите на българския парламент, каза, че има заговор и се готви преврат срещу правителството“, припомни Бойчев.

„Явно скандалът с ЧЕЗ не ви интересува, затова няма как да обясните мълчанието си досега“, обърна се Бойчев към управляващите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Премиерът да дойде в парламента

„С оглед скандала, който тресе държавата, считаме за най-нормално премиерът да дойде в парламента и да отговори на въпросите на народните представители. България е парламентарна република и парламентарните групи имаме право да задаваме въпроси“. Това каза зам.-председателят на ПГ на #БСПзаБългария Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна. Той бе категоричен, че ако за управляващите скандалът с ЧЕЗ не е проблем, то за българските граждани това е основен проблем. Стойнев призова министър-председателя да отговори- поемала ли е ангажименти българската държава по въпросната сделка и по какъв начин са защитени интересите на хората и държавата. „От вчера министър-председателят е изключително изнервен и днес искаме да отговори на въпросите: „Ще ги гоня до дупка“, кой ще гони до дупка, кои са те, кой клати правителството?“, попита Стойнев. Той бе категоричен, че скандалът е огромен и затова ПГ на #БСП призовава премиера да дойде и да отговори на страховете на хората, и да обясни- кои са „те“.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 28 февруари 2018 г.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *