«
»
FacebookGoogle+

Драгомир Стойнев: С оглед на скандала ние от БСП считаме

Драгомир Стойнев С оглед на скандала ние от БСП считаме


Вижте Видеото на Драгомир Стойнев !
„С оглед скандала, който тресе държавата, считаме за най-нормално премиерът да дойде в парламента и да отговори на въпросите на народните представители. България е парламентарна република и парламентарните групи имаме право да задаваме въпроси“.
Това каза зам.-председателят на ПГ на БСП за България!
Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна.

Той бе категоричен, че ако за управляващите скандалът с ЧЕЗ не е проблем, то за българските граждани това е основен проблем. Стойнев призова министър-председателя да отговори- поемала ли е ангажименти българската държава по въпросната сделка и по какъв начин са защитени интересите на хората и държавата. „От вчера министър-председателят е изключително изнервен и днес искаме да отговори на въпросите: „Ще ги гоня до дупка“, кой ще гони до дупка, кои са те, кой клати правителството?“, попита Стойнев.


Той бе категоричен, че скандалът е огромен и затова ПГ на БСП призовава премиера да дойде и да отговори на страховете на хората, и да обясни- кои са „те“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!