FacebookGoogle+

Еврокомисар направи шокиращо признание за европейците

Еврокомисар направи шокиращо признание за европейците
Европейците са ядосани.Това обяви еврокомисарят за икономиката Пиер Московиси по време на панел на Световния икономически форум в Давос, информира „Гардиън“. Той призна, че хората не са щастливи.

„Хората страдат от твърде слабия растеж, твърде високата безработица и твърде много дълг. Има икономически и културен гняв“, добави той.

Но Московиси подчерта, че „ЕС е солиден и уникален модел“.


Според него Европа се нуждае от три неща – икономическа ефективност, да защити гражданите си и да бъде по-демократична и отговорна.

Моят наследник трябва да бъде европейски финансов министър, предложи еврокомисарят.

Повече интеграция е необходима, за да се отговори на проблемите на Европа, смята той.

„Тръмп може да бъде възможност за Европа. Трябва да бъдем по-обединени от всякога, това означава повече Европа“, изтъкна още Московиси.
Източник: blitz.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!