«
»
FacebookGoogle+

Една Българска роза за Мария Захарова

Една Българска роза за Мария Захарова


Една Българска роза за Мария Захарова

Една Българска роза за Мария Захарова на 14 февруари 2018 г. Днес по време на закрита работна среща между представители на международни СМИ и директора на департамента на информацията и печата на руското външно министерство госпожа Мария Владимировна Захарова опроверга гибелта на руски войници в Сирия разпространена от западни агенции. Като я сравни с фейк нюс.

Българският журналист Борис Анзов подари символически на госпожа Захарова в деня на влюбените 14 февруари и свети Трифон една Българска роза и шоколадови бонбони.Една Българска роза за Мария Захарова
Също така флакон на българка с розово масло. Изборът на Българка с флакон не е бил случаен, споделил на руската първа дама Анзов.

С думите „в момента навсякъде е голяма криза. Пари няма никъде, както и истински мъже“.
Заявил Българският Журналист Борис Анзов на госпожа Захарова, която за пореден път останала много трогната и изненадана от поредния добронамерен жест на Анзов.

Който чрез своята медия „Медия Мост България“ строи културни мостове между народите. Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *