«
»
FacebookGoogle+

Една Българска роза за Мария Захарова

Една Българска роза за Мария Захарова


Една Българска роза за Мария Захарова

Една Българска роза за Мария Захарова на 14 февруари 2018 г. Днес по време на закрита работна среща между представители на международни СМИ и директора на департамента на информацията и печата на руското външно министерство госпожа Мария Владимировна Захарова опроверга гибелта на руски войници в Сирия разпространена от западни агенции. Като я сравни с фейк нюс.


Българският журналист Борис Анзов подари символически на госпожа Захарова в деня на влюбените 14 февруари и свети Трифон една Българска роза и шоколадови бонбони.Една Българска роза за Мария Захарова
Също така флакон на българка с розово масло. Изборът на Българка с флакон не е бил случаен, споделил на руската първа дама Анзов.

С думите „в момента навсякъде е голяма криза. Пари няма никъде, както и истински мъже“.
Заявил Българският Журналист Борис Анзов на госпожа Захарова, която за пореден път останала много трогната и изненадана от поредния добронамерен жест на Анзов.

Който чрез своята медия „Медия Мост България“ строи културни мостове между народите. Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!