«
»
FacebookGoogle+

Елена Йончева: Ако Борисов има достойнство, трябва да подаде оставка

Елена Йончева: Ако Борисов има достойнство, трябва да подаде оставка
Няма българин, който иска да имаме премиер – доказан в съда лъжец

„Преди две години казах, че когато осъдя Бойко Борисов за лъжа, той трябва да подаде оставка. Осъдих го на втора инстанция, а това показва, че в България справедливост може да има. Ако той има чест и достойнство, би трябвало да подаде оставка като министър –председател”. Това заяви водачът на листата на БСП за европейските избори Елена Йончева пред журналисти във Велико Търново.

Тя добави, че оставката е нужна, защото цяла една предизборна кампания през 2017 г. премина под лъжата, за която го е осъдила. „Смятам, че няма българин, който иска да имаме премиер – доказан в съда лъжец”, категорична бе Йончева.


Елена Йончева коментира и оставката на Делян Добрев- тя е  бягство от отговорност. „Така постъпват ГЕРБ. Те смятат, че всеки скандал може да бъде потулен, ако за определено време се свалят съответните лица от телевизионния екран”, коментира още народният представител. Тя добави, че когато утихне скандалът,  те отново се връщат на политическата сцена по някакъв начин. „Делян Добрев остава областен председател на ГЕРБ в Хасково и ще се занимава с изборите. По същия начин постъпи и Цветанов, който се превърна в „Цветанов плюс” и ще насочи усилия в манипулиране на изборите”, каза още Елена Йончева. Тя бе категорична, че всички тези оставки водят към „Борисовгейт”.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!