FacebookGoogle+

Елена Йончева в Златоград: ГЕРБ си отиват

Елена Йончева в Златоград: ГЕРБ си отиват
Трябва да има революция в доходите, за да върнем будните хора в България

„ГЕРБ владеят повечето институции, хората още се страхуват.  Когато ГЕРБ паднат, ще получим цялата картинка – защо губим по 11 млрд. евро всяка година. Ако БСП спечели тези избори, ГЕРБ си отиват”. Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ за евроизборите Елена Йончева по време на среща с обществеността в Златоград. „Излезте и гласувайте – няма значение за кого, важно е да се гласува”, призова Йончева. „ГЕРБ са машина за лъжи”, добави още тя.

По време на  срещата бяха поставени въпроси от местен характер – за управлението на термалната вода, подготовката на кинезитерапевти и перспективата за икономическо развитие на града, което не е било подсигурено от управлението на ГЕРБ.


В град Неделино Елена Йончева заяви: „7 милиарда и 400 милиона Брюксел дава за селско стопанство. 70 процента от тези средства са отишли в по-малко от 100 стопанства, а има 90 хиляди регистрирани земеделски производители. И не опозицията дава тези цифри, а Брюксел”. Тя посочи тъжната тенденция, според която една десета от българските села са или безлюдни, или са с население под 10 жители – по думите ѝ тази тенденция се задълбочава.

„12 години сме членове на ЕС, усещате ли ЕС в домовете си? Колко души са напуснали Неделино, повече от една трета – и голяма част от тях искат да се върнат. Трябва да има революция в доходите, за да върнем будните хора в България”, заключи тя.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!