«
»
FacebookGoogle+

Николай Бериевски: Елена Йончева доказа, че е силна личност

Николай Бериевски: Елена Йончева доказа, че е силна личност
„Елена Йончева доказа, че е силна личност. С работата си в Народното събрание тя показала, че се бори за справедливост и срещу корупцията „.

Това заяви пред БСТВ председателят на МО в БСП Николай Бериевски. Като примери той посочи разследването на некачественото строителство на оградата по границата ни с Турция.

„Главният прокурор в свое участие каза, че наистина има нарушения в този случай. Очаква се да видим обаче- какви ще бъдат резултатите от установяването на тези нарушения“, коментира той. Бериевски подчерта, че там са били използвани европейски средства.


„Нашата борба е и за изсветляване на неправилното харчене на тези средства“, каза още той.

Николай Бериевски каза, че БСП е демократична партия, в която всички решения, включително и изборът на водач на листата, се взимат демократично на заседания на органите на партията.  Той обясни, че Елена Йончева е била избрана с 95 гласа на 75 за Сергей Станишев.

„Бюрата за гласуване бяха поставени пред залата и гласуването се извършваше пред очите на всички членове на Националния съвет, затова няма да приема някои твърдения за нечестен избор“, категоричен бе лидерът на младите социалисти.

Николай Бериевски заяви, че Европа е пред ключова битка за бъдещето на хората и да пребори разединението, което е налице в момента, за което е показателен и ръстът на националистическите партии. По думите му Сергей Станишев вече има своята роля на европейската сцена като лидер на ПЕС, за да ръководи социалистите от всички страни.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!