«
»
FacebookGoogle+

Елена Йончева заведи дело на Бойко Борисов

Елена Йончева заведи дело на Бойко Борисов

Елена Йончева заведи дело на Бойко Борисов

Вижте какво публикува на стената си във Фейсбук Елена Йончева!
Медиите него отразиха ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК:
„Днес заведох дело срещу Бойко Методиев Борисов за клевета и уронване на честта на журналистическата професия.
Исковата молба беше внесена от адвокатите в Софийския районен съд. Вярвам, че това е битка срещу тези, които смятат, че могат да продължават безнаказано да клеветят, да лъжат, да заплашват.

Това е битка за повече честност и морал. Вярвам, че нашето общество се нуждае от лидери с достойство.
Те трябва да носят отговорност за своите думи и дела. Ако Бойко Борисов си позволява така да клевети и заплашва български гражданин, който е казал критични думи за него и неговото управление, представете си как би постъпил с всеки един българин, който няма тази трибуна.
Адвокатите ще настояват за обещетение, което ще бъде дарено на кампанията „Повече българчета за България.““ Елена Йончева!


Елена Йончева

Ние от Булпресс ще добавим, че Елена Йончева получи няколко дузини коментари под поста си и всички и пожелаваха успех !

Истината е, че нашата медия също бе хвърлена в ефира с клевети от ГЕРБ с една единствена цел – да бъде оклепано името ни, но ние няма да заведем дело нито на ГЕРБ, нито на Медияпол за отразяването им, но ще намерим начин да докажем, че рано или късно истината ще възтържествува !http://blife.eu

Редакцията на Булпресс пожелава успех на Елена Йончева

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!