«
»
FacebookGoogle+

Елена Йончева завежда дело за клевета срещу Цветанов заради КТБ

Елена Йончева завежда дело за клевета срещу Цветанов заради КТБ
След Борисов и Цветанов попадна на мушката на журналистката и депутат от левицата Елена Йончева за клевета по неин адрес.

„По отношение на думите на г-н Цветанов, че съм източвала КТБ, ще потърся своите права в съда“, заяви депутатът от „БСП за България“ Елена Йончева след заседанието на ИБ на БСП.

„Цветанов има опит в разпространяване на лъжи, клевети и на охулване. Тя припомни, че „именно поради лъжите, които Цветан Цветанов е изричал през последните години, е осъден над 6 пъти“.


„Ели има пълната ни подкрепа, заставаме зад нея, заяви и Корнелия Нинова. Ели ще му заведе наказателно дело, ще отговаря в съда за думите си, закани се и соцлидерката

по повод сутрешното интервю на лидера на ПГ на ГЕРБ, в което заяви, че журналистката заедно с банкера-беглец Цветан Василев е източвала КТБ.

Йончева обяви още за скандално мълчанието на ДАНС, от която от десет дни насам иска доклада за строежа на оградата по границата. По думите й, прокуратурата вече трябваше да е образувала дело.

Лично съм се обаждала на ДАНС с молба да бъде предоставен този доклад на нашата парламентарна група“, разкри още соцдепутатката, като цитира , че в него е констатирана завишена стойност на оградата, спрямо пазарната цена.

„Този доклад на ДАНС е разгромяващ. и ние настояваме прокуратурата да образува дело, това е скандално!“, категорична беше Елена Йончева. / kanal3

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

На живо – пресконференция

На живо – пресконференция

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 20 февруари 2018 г.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!