«
»
FacebookGoogle+

Елена Йончева представя документален филм за границата, съдържащ смущаващи факти за охраната й

Елена Йончева представя документален филм за границата, съдържащ смущаващи факти за охраната й
Има смущаващи факти за това доколко ефективна е оградата

„В понеделник, в 15:00 часа, в клуб „Перото“, в НДК ще представя документалния филм за границата, който снимам вече няколко месеца. Каним всички, които считат, че тази тема представлява интерес – неправителствени организации, представители на медиите“.

Това заяви говорителят на ПГ на „БСП за България“ Елена Йончева. Тя обясни, че филмът е около 20 минутен и е посветен на българо-турската граница.


„В него ще видим как се охранява границата ни.

Има смущаващи факти за това доколко е ефективно инженерно- възпрепятстващото съоръжение- оградата и ща научим  за  съществуването на бежански канали от Турция, през България, за Европа“, поясни депутатът.

Йончева обясни, че първоначално не е имала намерение да прави филм, а е събирала факти за охраната на границата и изграждането на оградата, които да послужат като аргументи в дебата по тази тема, който води.

„Още по време на предизборната кампания, представители на ГЕРБ обясняваха, че се охранява много добре границата и не може да се преминава.

Моята информация, като депутат от Хасково, беше противоположна.

Но нямах доказателства. Накрая се събра достатъчно много материал и реших да го представя като филм“, заключи Елена Йончева.

Тази новина достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Има смущаващи факти за това доколко ефективна е оградата

„В понеделник, в 15:00 часа, в Литературен клуб "Перото", в Национален дворец на културата – НДК ще представя документалния филм за границата, който снимам вече няколко месеца. Каним всички, които считат, че тази тема представлява интерес – неправителствени организации, представители на медиите“. Това заяви говорителят на ПГ на #БСПзаБългария Елена Йончева. Тя обясни, че филмът е около 20 минутен и е посветен на българо-турската граница. „В него ще видим как се охранява границата ни. Има смущаващи факти за това доколко е ефективно инженерно- възпрепятстващото съоръжение- оградата и ща научим за съществуването на бежански канали от #Турция, през #България, за Европа“, поясни депутатът.Йончева обясни, че първоначално не е имала намерение да прави филм, а е събирала факти за охраната на границата и изграждането на оградата, които да послужат като аргументи в дебата по тази тема, който води. „Още по време на предизборната кампания, представители на #ГЕРБ обясняваха, че се охранява много добре границата и не може да се преминава. Моята информация, като депутат от #Хасково, беше противоположна. Но нямах доказателства. Накрая се събра достатъчно много материал и реших да го представя като филм“, заключи Елена Йончева.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 9 ноември 2017 г.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!