FacebookGoogle+

Земан новият стар президент !

Земан новият стар президент !


Чехия След преизбирането си за президент Земан сигурно ще завие на изток към Кремъл.

От 1990 година е активен в политиката.
Бил е депутат, премиер.
Извежда чешката социалдемокрация на първа позиция. Президента Земан е проруски настроен и прокитайски. Противник е на имигранти от Изток.


А може би и е прав. Земан е против санкциите срещу Русия. Той е за Европейския съюз, но е за по-близък контакт с Русия. Чехия е между Германия и Русия.

Но явно е за Русия въпреки, че е бил изключен от чешката компартия за несъгласие за войските на Варшавския договор в Чехословакия. 30% от населението в Чехия са атеисти.
Чехия е най-развитата държава от бившия соцлагер. Затова Земан иска да увеличи стокообмена с Русия. Има на какво да се поучим от техния президент.
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!