«
»
FacebookGoogle+

Златото на Русия и България!

Златото на Русия и България!

Русия е по-богата от всякога !
Руската Централна Банка е взела решение за удвояване на златният си резерв! Само през последното десетилетие е добавено 1250 тона като количество! Това прави Рублата далеч по-независима от доларът!


Русия е обърнала гръб на чуждестранните валути и инвестира в злато !
От доклада на Руската централна Банка става ясно, че тази тенденция ще се задържи през 2017г. Русия възнамерява да прибави към златният си резерв още 200 тона злато до края на годината!

Това количество е еквивалент на предходните две години 2015 и 2016 година ! По всичко личи, че Русия се презапасява със злато !
Според доклада на банката Русия освен, че е най-големият потребител на злато в света е и третият по големина и производител на благородни метали ! Това се потвърждава и от „World Gold съвета“!

Русия е с над 200 годишни традиции в добивът на злато !
А централната банка купува инвестиционно злато както златото от местните мини чрез търговските банки опериращи на територията и !
През последното десетилетие е добито над 200 тона злато като тенденцията скоростно нараства за тази година 300 тона до 2030година трябва да достигнат 400тона на година !Русия е по-богата от всякога !

Сергей Кашуба, председателят на съюза на руските златопроизводители, обяснява и откъде идва растежът в добивите като става дума за оптимизация и укрепване на по-малките производители на злато както и от приватизацията на някой от държавните находища и мини !
Той добави, че петте най-големи минни компании са:
Полиус, Полиметал, Кинрос, Петропавловск и Нордголд.

Те произвеждат повече от 120 тона злато годишно – 50% от общото производство на Русия.
Тази информация се потвърждава и от Немското издание на РТ.РУ, но ние от информационна агенция Булпресс ще добавим, че по Българските земи се е добивало и обработвало злато много хилядолетия преди Русия както и че най-старото обработено злато в целият свят е намерено във Варненският некропол! За съжаление не Български фирми добиват Българското злато, а в списъкът на Фирмите в Русия не видяхме нито Канадска, нито Американска, нито Австралийска компания!

Освен че първи сме добивали и обработвали злато в целият свят съкровището във Варна доказва и че първи сме имали социална система, йерархия и управление в един първобитен строй и първите наченки на държавност в света са били по Българските земи и сега ще бъдем първата държава изчезнала в света от глупостта на управниците си !

Може би, защото Русия се управлява от държавници, а България от Държанки

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...
Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!