«
»
FacebookGoogle+

Илияна Йотова ще бъде на откриването на най-голямата туристическа атракция

Илияна Йотова ще бъде на откриването на най-голямата туристическа атракция


У нас Официалното откриване на крепостта „Кирилица“ е на 27 юли, в деня на Свети седмочисленици от 14 часа, а благословията си за този нов център на българщината и просветата ще даде лично Варненския и Великопреславски митрополит Йоан

.Космическият глас на Валя Балканска ще звучи на събитието, на което ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова.
Според източник на bulpress.info Йотова е потвърдила, че ще уважи това най-голямо събитие свързано с увековечаване на Българската писменост и история !
Дворът на Буквите е частен инвестиционен проект реализиран от Карен Алексанян и от БСП не веднъж са изказвали уважение към този феноменален комплекс като по-рано тази година Корнелия Нинова дари икона, а депутатът Иван Иванов не веднъж е присъствал на техните събития и е помагал много !У нас Официалното откриване на крепостта „Кирилица“ е на 27 юли, в деня на Свети седмочисленици от 14 часа, а благословията си за този нов център на българщината и просветата ще даде лично Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Космическият глас на Валя Балканска ще звучи на събитието, на което ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова. Според източник на bulpress.info Йотова е потвърдила, че ще уважи това най-голямо събитие свързано с увековечаване на Българската писменост и история ! Дворът на Буквите е частен инвестиционен проект реализиран от Карен Алексанян и от БСП не веднъж са изказвали уважение към този феноменален комплекс като по-рано тази година Корнелия Нинова дари икона, а депутатът Иван Иванов не веднъж е присъствал на техните събития и е помагал много ! Докато от ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж идва в Плиска, но никога не посети Дворът на Буквите, но все пак едно е да се поливаш с вода от аязмото, а друго е да направиш нещо наистина стойностно ! Но в крайна сметка тук не се усвояват европари и може би за това и Борисов никога не се яви в туристическият комплекс както и неговите министри ! В крайна сметка БСП за пореден път доказват, че подкрепят истински стойностните неща свързани с родовата памет и с България и Българското ! Репортер на bulpress.info се пошегува, че на Борисов не му допадат патриотични прояви може би, защото не служи на страната си ! В крайна сметка всеки, който желае може да посети откриването на Крепостта на Буквите! Комплексът е отворен за посетители целогодишно и най-благата вест е, че комплексът влиза в учебниците по история за 8-ми клас, но не влезе в програмата на Борисов 1, не влезе в програмата и на Борисов 2 и Борисов 3 не го посети и може би е по-добре да не скверни храма на нашата писменост! В крайна сметка кореспондент на bulpress.info е поканен на откриването! Очаквайте подробности от откриването на най-голямата туристическа атракция у нас! Иван Иванов БСП

Докато от ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж идва в Плиска, но никога не посети Дворът на Буквите, но все пак едно е да се поливаш с вода от аязмото, а друго е да направиш нещо наистина стойностно !

Но в крайна сметка тук не се усвояват европари и може би за това и Борисов никога не се яви в туристическият комплекс както и неговите министри !

У нас Официалното откриване на крепостта „Кирилица“ е на 27 юли, в деня на Свети седмочисленици от 14 часа, а благословията си за този нов център на българщината и просветата ще даде лично Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Космическият глас на Валя Балканска ще звучи на събитието, на което ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова. Според източник на bulpress.info Йотова е потвърдила, че ще уважи това най-голямо събитие свързано с увековечаване на Българската писменост и история ! Дворът на Буквите е частен инвестиционен проект реализиран от Карен Алексанян и от БСП не веднъж са изказвали уважение към този феноменален комплекс като по-рано тази година Корнелия Нинова дари икона, а депутатът Иван Иванов не веднъж е присъствал на техните събития и е помагал много ! Докато от ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж идва в Плиска, но никога не посети Дворът на Буквите, но все пак едно е да се поливаш с вода от аязмото, а друго е да направиш нещо наистина стойностно ! Но в крайна сметка тук не се усвояват европари и може би за това и Борисов никога не се яви в туристическият комплекс както и неговите министри ! В крайна сметка БСП за пореден път доказват, че подкрепят истински стойностните неща свързани с родовата памет и с България и Българското ! Репортер на bulpress.info се пошегува, че на Борисов не му допадат патриотични прояви може би, защото не служи на страната си ! В крайна сметка всеки, който желае може да посети откриването на Крепостта на Буквите! Комплексът е отворен за посетители целогодишно и най-благата вест е, че комплексът влиза в учебниците по история за 8-ми клас, но не влезе в програмата на Борисов 1, не влезе в програмата и на Борисов 2 и Борисов 3 не го посети и може би е по-добре да не скверни храма на нашата писменост! В крайна сметка кореспондент на bulpress.info е поканен на откриването! Очаквайте подробности от откриването на най-голямата туристическа атракция у нас! Иван Иванов БСП

В крайна сметка БСП за пореден път доказват, че подкрепят истински стойностните неща свързани с родовата памет и с България и Българското ! Репортер на bulpress.info се пошегува, че на Борисов не му допадат патриотични прояви може би, защото не служи на страната си !

В крайна сметка всеки, който желае може да посети откриването на Крепостта на Буквите! Комплексът е отворен за посетители целогодишно и най-благата вест е, че комплексът влиза в учебниците по история за 8-ми клас, но не влезе в програмата на Борисов 1, не влезе в програмата и на Борисов 2 и Борисов 3 не го посети и може би е по-добре да не скверни храма на нашата писменост! В крайна сметка кореспондент на bulpress.info е поканен на откриването! Очаквайте подробности от откриването на най-голямата туристическа атракция у нас!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Стани член на БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *