«
»
FacebookGoogle+

Илияна Йотова ще бъде на откриването на най-голямата туристическа атракция

Илияна Йотова ще бъде на откриването на най-голямата туристическа атракция


У нас Официалното откриване на крепостта „Кирилица“ е на 27 юли, в деня на Свети седмочисленици от 14 часа, а благословията си за този нов център на българщината и просветата ще даде лично Варненския и Великопреславски митрополит Йоан

.Космическият глас на Валя Балканска ще звучи на събитието, на което ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова.
Според източник на bulpress.info Йотова е потвърдила, че ще уважи това най-голямо събитие свързано с увековечаване на Българската писменост и история !
Дворът на Буквите е частен инвестиционен проект реализиран от Карен Алексанян и от БСП не веднъж са изказвали уважение към този феноменален комплекс като по-рано тази година Корнелия Нинова дари икона, а депутатът Иван Иванов не веднъж е присъствал на техните събития и е помагал много !У нас Официалното откриване на крепостта „Кирилица“ е на 27 юли, в деня на Свети седмочисленици от 14 часа, а благословията си за този нов център на българщината и просветата ще даде лично Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Космическият глас на Валя Балканска ще звучи на събитието, на което ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова. Според източник на bulpress.info Йотова е потвърдила, че ще уважи това най-голямо събитие свързано с увековечаване на Българската писменост и история ! Дворът на Буквите е частен инвестиционен проект реализиран от Карен Алексанян и от БСП не веднъж са изказвали уважение към този феноменален комплекс като по-рано тази година Корнелия Нинова дари икона, а депутатът Иван Иванов не веднъж е присъствал на техните събития и е помагал много ! Докато от ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж идва в Плиска, но никога не посети Дворът на Буквите, но все пак едно е да се поливаш с вода от аязмото, а друго е да направиш нещо наистина стойностно ! Но в крайна сметка тук не се усвояват европари и може би за това и Борисов никога не се яви в туристическият комплекс както и неговите министри ! В крайна сметка БСП за пореден път доказват, че подкрепят истински стойностните неща свързани с родовата памет и с България и Българското ! Репортер на bulpress.info се пошегува, че на Борисов не му допадат патриотични прояви може би, защото не служи на страната си ! В крайна сметка всеки, който желае може да посети откриването на Крепостта на Буквите! Комплексът е отворен за посетители целогодишно и най-благата вест е, че комплексът влиза в учебниците по история за 8-ми клас, но не влезе в програмата на Борисов 1, не влезе в програмата и на Борисов 2 и Борисов 3 не го посети и може би е по-добре да не скверни храма на нашата писменост! В крайна сметка кореспондент на bulpress.info е поканен на откриването! Очаквайте подробности от откриването на най-голямата туристическа атракция у нас! Иван Иванов БСП


Докато от ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж идва в Плиска, но никога не посети Дворът на Буквите, но все пак едно е да се поливаш с вода от аязмото, а друго е да направиш нещо наистина стойностно !

Но в крайна сметка тук не се усвояват европари и може би за това и Борисов никога не се яви в туристическият комплекс както и неговите министри !

У нас Официалното откриване на крепостта „Кирилица“ е на 27 юли, в деня на Свети седмочисленици от 14 часа, а благословията си за този нов център на българщината и просветата ще даде лично Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Космическият глас на Валя Балканска ще звучи на събитието, на което ще присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова. Според източник на bulpress.info Йотова е потвърдила, че ще уважи това най-голямо събитие свързано с увековечаване на Българската писменост и история ! Дворът на Буквите е частен инвестиционен проект реализиран от Карен Алексанян и от БСП не веднъж са изказвали уважение към този феноменален комплекс като по-рано тази година Корнелия Нинова дари икона, а депутатът Иван Иванов не веднъж е присъствал на техните събития и е помагал много ! Докато от ГЕРБ Бойко Борисов не веднъж идва в Плиска, но никога не посети Дворът на Буквите, но все пак едно е да се поливаш с вода от аязмото, а друго е да направиш нещо наистина стойностно ! Но в крайна сметка тук не се усвояват европари и може би за това и Борисов никога не се яви в туристическият комплекс както и неговите министри ! В крайна сметка БСП за пореден път доказват, че подкрепят истински стойностните неща свързани с родовата памет и с България и Българското ! Репортер на bulpress.info се пошегува, че на Борисов не му допадат патриотични прояви може би, защото не служи на страната си ! В крайна сметка всеки, който желае може да посети откриването на Крепостта на Буквите! Комплексът е отворен за посетители целогодишно и най-благата вест е, че комплексът влиза в учебниците по история за 8-ми клас, но не влезе в програмата на Борисов 1, не влезе в програмата и на Борисов 2 и Борисов 3 не го посети и може би е по-добре да не скверни храма на нашата писменост! В крайна сметка кореспондент на bulpress.info е поканен на откриването! Очаквайте подробности от откриването на най-голямата туристическа атракция у нас! Иван Иванов БСП

В крайна сметка БСП за пореден път доказват, че подкрепят истински стойностните неща свързани с родовата памет и с България и Българското ! Репортер на bulpress.info се пошегува, че на Борисов не му допадат патриотични прояви може би, защото не служи на страната си !

В крайна сметка всеки, който желае може да посети откриването на Крепостта на Буквите! Комплексът е отворен за посетители целогодишно и най-благата вест е, че комплексът влиза в учебниците по история за 8-ми клас, но не влезе в програмата на Борисов 1, не влезе в програмата и на Борисов 2 и Борисов 3 не го посети и може би е по-добре да не скверни храма на нашата писменост! В крайна сметка кореспондент на bulpress.info е поканен на откриването! Очаквайте подробности от откриването на най-голямата туристическа атракция у нас!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

календар
календар


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!