Истината за Тодор Живков в забраненият филм

 Истината за Тодор Живков в забраненият филм
Истината за Тодор Живков е, че той бе човек от народа и никога не го забрави, не забрави народът си, и родината си и България !

Историята на Тодор Живков от трудното му детство да апогеят на държавен глава е изпъстрена с много лишения и страдание, но и с много сила на духът, с много човещина и другарство качествата, който днешните политици не притежават !

Култът и идеалите на личността и принципите, в които бе възпитано не едно поколение в една епоха !
Да оставим на настрана тежкото положение, в което се намира страната ни и да видим в какво се превръща строена от нашите майки и бащи, от бабите и дядовците ни рамо до рамо с бригадирски и земеделски движения изградиха една силна България, а днес 28 години с багери и фадроми се руши това, което бе строено с голи ръце, но не могат да съборят спомените ни за едно по-добро общество, в което човекът за човека бе брат и всички се наричаха другари !

Тодор Живков бе човек от народа и за народа той живя и затова дори някога нашата държава се наричаше НАРОДНА република България, защото народът бе на първо място и грижата за него !
Безплатно здравеопазване и образование, право на труд всеки му без бедност и нищета, без глад и мизерия, без страх живееха хората !
Не тънеха в лукс, но никой не познаваше и бедността !
Днес ние си даваме равносметка какво е било и сега какво е и всеки, който помни онова време с носталгия си казва „ех, бай Тошо, при теб живеехме нелошо“!
Гледайте филма, в който се проследява целият живот на Тодор Живков на моменти Янко с партизанският си псевдоним !

Гледайте филма за Тодор Живков !

Това е Тодор Живков, човекът от Народа и за народа, човекът, който направи от една бедна България една силна Народна Република България, която според изследване на ООН е била на 27 място в света по качество на живот и едно признание идващо отвън за мястото на България, а днес от синовете на тази партия и внуците им, тези така наречен демократи ни замъкнаха на последно място не само в Европа, а сме по-зле и от някой държави в Африка ! Класовите борби и трудностите през който е минал Тодор Живков го правят лидер, който никога не забравя своят произход и положението на народът си! Стъпил здраво на реалността той проправя един строй на добруване и на другарство, на братство и на благоденствие, на просперитет на държавата ни и на личността в съревнование на страната ни с редица големи западни икономики ние бяхме първенци в не една надпревара факт, който днес не може да бъде оспорен или пренебрегнат !

Той не забрави интересите на Родината си и за миг дори и вечно ще бъде помнен за това !
Събарят се паметници, рушат се монументи, изтрива се историята ни, забраняват се символи на Социализмът, но родовата памет винаги остава ! Обрисуван като диктатор народът ще помни епохата на Тодор Живков не като тоталитарна, а като епоха на благоденствие и напредък и докато има Българи по света ще бъде помнен подвигът на партизаните и на Тодор Живков !

Така, ако някога е имало култ към личността на Тодор Живков, то днешните Американски подлоги не само няма да могат да го заклеймят в диктатор, а напротив ще го превърнат в легенда, легенда за една епоха на МИР и добруване епоха, в която всички бяха горди да се наричаме Българи !Истината за Тодор Живков в забраненият филм Стефан Пройнов

Вечна Му памет и нека името му вечно да живее !
Скъпи Другарки и Другари, споделете тази статия и нека истината достигне до повече хора, нека се знае, че Тодор Живков бе човек от народа и за народа даде всичко, но никога не предаде България !
Лека му пръст и светла му памет !
АМИН !
Текст и обработка Стефан Пройнов
От: bulpress.info

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!