«
»
FacebookGoogle+

Йончева отговори на Валери Симеонов

Йончева отговори на Валери Симеонов


Елена Йончева категорично отрече обвиненията на вицепремиера
Депутатът и автор на филма „Граница“ ! Елена Йончева категорично отрече обвиненията на вицепремиера Валери Симеонов, че е провалила акция по залавянето на мигранти на границата с #Турция.

„Обвинението е абсурдно, защото в продължение на повече от 25 минути не можеха да установят точно къде се намираме, а ние бяхме близо до „Капитан Андреево“ – отсечка, която много активно се използва от бежанците“, обясни тя в студиото на „България сутрин“.
„Симеонов да отговори къде са отишли средствата за оградата, защо тя не изпълнява своята функция“, настоя Йончева. Тя бе категорична пред Bulgaria ON AIR, че българската ограда е в пъти по-скъпа и в пъти по-малко ефективна от гръцката. На свой ред Йончева попита дали „Гранична полиция“ участва в бежанските канали, както по думите ѝ твърди и“ БиБиСи“.


„Премиерът трябва да отговори на това. Не знам защо Симеонов непрекъснато застават пред преградното съоръжение.
Цветанов благодари за този филм, за изнесените факти и каза, че голяма част са известни на съответните служби“, каза още Elena Yoncheva.
„Притеснява ме, че в България истината няма никакво значение.

Това не е скандал, това е гавра, престъпление! Даже няма опит за отговор от страна на правителството“, каза говорителят на ПГ на #БСПзаБългари и заяви, че ще предостави филма на посланиците на #ЕС, които са на визита в България.

Източник: Фейсбук
Ние от Булпресс публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!