Казана ДУМА – хвърлен камък!

Казана ДУМА - хвърлен камък!


Обезглавеният редактор на вестник ДУМА няма думата!
Когато в една страна всеки, който познава този и онзи може да уволнява водещи и журналисти, да закрива телевизии и да обезглавява главни редактори не ми говорете за свобода на словото!

Все пак формално още не са обезглавили Таня Джаджева, защото тя е в двуседмичен болничен, но все пак някой иска главата и на тепсия!
Няма да споменаваме версиите, които се тиражират от поръчкови медийни бухалки на ГЕРБ, но тук става дума за единствената червена медия!

Вестник ДУМА е стожерът на червената партия и някак ръководството на БСП не бива да допускат скандали и напрежение в тази медия! Но всеки си отговаря за делата и то често у нас с главата!
И дали в червената столетница ще се разберат, дали ще има прошка предстой да видим, но малко са тези, който разбират от ДУМА у нас! Ние от Булпресс не критикуваме управлението на БСП – то взима решенията и носи последствията си и отговорността е тяхна!

Просто изказваме съпричастност като колега на колега и смятаме, че Таня Джаджева е направила много за вестник ДУМА и за БСП през годините!
Това, което става в БСП си остава в БСП и не бива да се преекспонира и да се дава храна на вълците, които искат да разкъсат столетницата отвън и отвътре ! Малко са медиите, който помагат на БСП и дано се разберат с Таня Джаджева и както се казва „казана ДУМА – хвърлен камък“!

Но и никой не печели от кавги!
И както е казал Исус Христос  „който е безгрешен нека първи хвърли камък”!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!